Translate

mandag den 25. marts 2013

1994


Året hvor pulp fiktion havde premiere, fik både farvet og klippet hår, samt indkøbt tøj magen til Uma Thurmans! ellers var der vist ikke mange ligheder mellem Uma og jeg.... Gik på HF og fødte mit første barn SHIT det gjorde ondt, sendte ikke bare fødeafdelingen, men hele hvidovre hospitals personale på førtids pension den nat... Brugte mange år på at hade samtlige jordmødre på verdensplan, det er jeg dog kommet mig over siden hen.....Deler i hvert fald matrikel med et par stykker nu og de virker faktisk okay søde og raske i hovedet!

Var en af de heldige der fik tildelt at føde en af verdens smukkeste børn, og det er hun stadigvæk ♥  21 år gammel var jeg, lidt for gammel til at være "de unge mødre" og lidt for for ung til alle de forældre møder jeg havde i sigte, det løste jeg ved at melde mig i fest udvalget i samtlige institutioner barnet har gået i, intet bedre end at gemme sig bag en fest som praktisk gris!

Forberedte mig så småt på at blive skilt, den private dj fest i hjemmet kombineret med spædbarn var dog lige i overkanten for den unge mor....

En af de gode ting ved at være gravid er at man husker vejret....husker at sommeren 1994 var en helvedes varm sommer, var hævet op som en oppustet pattegris i dobbelt størelse. 

Det smarte ved at få børn i en ung alder (på trods af at det så er med en fest abe af kaliber som barnets far) er at man taber sig enormt hurtigt, efter en uge var jeg nede på de vanlige sikkert 48 kilo igen, nu bare med nogle ordentlige mælke junger, det så faktisk ret sjovt ud........ Det var i den grad året hvor jeg oplevede at have mange samtaler med mennesker uden det var mig muligt at opretholde nogen form for øjen kontakt, menneskene overfor mig havde konstant et sænket blik mod barmen, pænt ukoncentreret samtaler man ku føre, selv med nære venner og veninder, tænker det er smart at jeg ikke kronisk er udstyrret med kæmpe barm, tror jeg ville blive vanvittig......

Flyttede fra gas opvarmet lejlighed uden varmt vand på frederiksberg til byffet lejlighed i baghus på vesterbro, sådan byffet med laminat køkken og grå folkeskole stemning vinyl på gulvene og hele svineriet der dertil følger......Men varmt vand i hanerne og centralvarme DET VAR SGU SEJT! Så fuck om der var grimt, man kunne eksempelvis bare male entreen zebra stribede, og det gjorde jeg så!